Velkommen til Midtre Gauldal frivilligsentral

Alle har noe å gi, og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra overfor andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet. Vi har kontor i 2.etasje på GSK, første dør til venstre når du kommer opp trappen. Stikk innom for en prat eller treff oss på telefon om du har noe på hjertet, eller noe vi kan hjelpe deg med. Kontoret er åpent hver dag mellom kl 08.00-15.00. Ellers kan du følge oss på facebook: https://www.facebook.com/mg.frivilligsentral

Kan du bidra, bli en frivillig?

Her kan du sette kryss på det du ønsker å bidra med, eller legge inn ønsker om hjelp.

Kalender

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 28.04 19:00 Håndarbeidskafè (AVLYST) Kirkerommet på GSK
Ons 12.05 19:00 Håndarbeidskafè (AVLYST) Kirkerommet på GSK
Ons 26.05 19:00 Håndarbeidskafè (AVLYST) Kirkerommet på GSK
Ons 09.06 19:00 Håndarbeidskafè (AVLYST) Kirkerommet på GSK

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Det er behov for frivillige til f.eks. å dirigere trafikk, ta imot de som skal vaksinere seg og vise de til rett sted, registrering, koke kaffe og servere de jobber med vaksinering og andre logistikkoppgaver. Har du mulighet til å hjelpe?

Les mer

På aktivitetsdager samles alle som har lyst til å delta på skigåing, kjøre akebrett, grilling, leker eller sosial samvær. I samarbeid med voksenopplæringa arrangerer vi blant annet en dag for flyktninger der de får tilbud om å lære seg å gå på ski. Vi har også en aktivitetsdag før skolene tar sommerferie der vi legger vekt på sosialt samvær, koselig stemning, leker og grilling.

Les mer

I samarbeid med Støren Kino kan vi invitere til aktiviteter før en filmpremiere. Aktiviteten har naturligvis tilknytning til den filmen det er première på.

Les mer

Babysvømming arrangeres av helsestasjonen og frivilligsentralen hver mandag kl 10:30 - 11:30 i Størenhallen. Vannet holder 33 grader. Instruktør er Kristin Bjørgen. Dessverre er det ingen babysvømming høsten 2020.

Les mer

Babytrill er åpent for alle småbarnsforeldre som ønsker å trille sammen med flere. Etter trilleturen er det mulig å delta på en sosial sammenkomst og felles lunsj om det mulig i følge gjeldene smittevernregler. Oppmøtested er utenfor Størenhallen på tirsdager kl.10.30. De som ønsker det er velkommen til "fellesrommet" på GSK etterpå. Der er det anledninga til å stelle, amme, ha medbragt niste og drikke, eller kjøpe seg noe i kantina. Enkelte ganger kan det bli informasjon om ulike tema i forbindelse med lunsjpausen, i tillegg kjøres det babykino på enkelte tirsdager kl 12.30.

Les mer

Sosialt samvær er viktig for alle og omsorg er viktig uansett alder. Besøksvenner besøker noen der det er avtalt på forhånd og som foregår regelmessig. Hyppigheten er opp til de enkelte, men det er ønskelig at det foregår ukentlig eller minimum hver 14 dag.

Les mer

Frivillige arrangerer Bingo for beboere på Midtre Gauldal Sykehjem hver mandag.

Les mer

Her er en oversikt over dagligvarebutikker som er behjelpelig med å ta i mot bestilling, og pakke matvarer under pandemien. Dette er et tiltak for de som ikke kan handle varer selv i butikken. Det er viktig å bestille varer i den butikken som er nærmest ditt bosted på grunn av logistikken. Om du ikke har venner eller familie som kan hente varene for deg så er Midtre Gauldal Frivilligsentral behjelpelig med å frakte varene hjem til deg. Frivilligsentralen kan kontaktes på tlf: 412 11 427

Les mer

Dette er et arrangement for funksjonshemmede der danseglede og det sosiale står i fokus. Dansegallaen avholdes i Størenhallen i september hvert år, og deltakerne kommer langveis ifra for å delta. Dette er den største dansegallaen for funksjonshemmede i vår region.

Les mer

Det kan bli behov for at noen har mulighet å gå tur med kjæledyr og ev mating av kjæledyr i denne perioden vi er inne i nå. I følge kommunelegen, så smittes ikke korona mellom mennesker og dyr.

Les mer

Folkeverksted er et samarbeid med Midtre Gauldal Folkebibliotek og Støren kulturhus. Folkeverksted har forskjellige kurs eller foredrag som skjer på Gauldal Skole- og kulturhus. Alle kurs er foreløpig ikke planlagt, men det har alle rede vært avholdt kurs i å lage Hus av leire, Julekrans, Redesigne klær, Sjakk kurs og Russeverksted.

Les mer

Formiddagstreff på Aktiviteten er et treff for de som ønsker sosialt samvær. Her er det en uformell stemning og stor vekt på kos og hygge, med salg av vaffel og kaffe. Formiddagstreffet holdes på "Aktiviteten" som ligger ved rådhuset på Støren mellom kl. 11.00 og 13.00 en gang pr.mnd Deltakelsen er gratis.

Les mer

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

2021 © Midtre Gauldal frivilligsentral