Aktivitetsdager

På aktivitetsdager samles alle som har lyst til å delta på skigåing, kjøre akebrett, grilling, leker eller sosial samvær. I samarbeid med voksenopplæringa arrangerer vi blant annet en dag for flyktninger der de får tilbud om å lære seg å gå på ski. Vi har også en aktivitetsdag før skolene tar sommerferie der vi legger vekt på sosialt samvær, koselig stemning, leker og grilling.

Aldersgruppe: For alle

Frivilligsentralen, i samarbeid med voksenopplæringa arrangerer en vinterdag der flyktninger får anledning til å lære seg/ trene på skigåing.  Det er lagt stor vekt på trivsel denne dagen. Frivilligsentralen stiller med det utvalg de har av ski og skisko om det er behov for det. Ta kontakt med Frivilligsentalen om du ønsker flere opplysninger om denne dagen.

Den største aktivitetsdagen vår er på vinteren, der vi koser oss med skigåing (passer alle aldre og nivå), akebrett-kjøring, grilling, bålkaffe og sosialt samvær. Dagen annonseres i sosiale media, på Midtre Gauldal Frivilligsentral`s facebookside og med plakater på butikker. Dagen er naturligvis for hele familien og alle som ønsker å delta. De siste årene har dette blitt arrangert på skiarenaen ved skihytta til Støren SP i Frøsetmarka på Støren. Deltakelsen er gratis for alle.

Frivilligsentralen har en grillhytte ved idrettsbanen på Støren. Før skolen avsluttes har vi en aktivitetsdag der. Dette skaper sommergledestemning sammen med grilling, natursti, leker, bålkaffe og sosialt samvær. Her kan hele familien med venner kose seg. Deltakelsen er gratis for alle.2021 © Midtre Gauldal frivilligsentral