Aldersgruppe:

Flere aktiviteter

Aktivitetsdager

På aktivitetsdager samles alle som har lyst til å delta på skigåing, kjøre akebrett, grilling, leker eller sosial samvær. I samarbeid med voksenopplæringa arrangerer vi blant annet en dag for flyktninger der de får tilbud om å lære seg å gå på ski. Vi har også en aktivitetsdag før skolene tar sommerferie der vi legger vekt på sosialt samvær, koselig stemning, leker og grilling.

Aktivitetskino

I samarbeid med Støren Kino kan vi invitere til aktiviteter før en filmpremiere. Aktiviteten har naturligvis tilknytning til den filmen det er première på.

Babysvømming

AVLYST

Babytrill

Babytrill er åpent for alle småbarnsforeldre som ønsker å trille sammen med flere. Etter trilleturen er det mulig å delta på en sosial sammenkomst og felles lunsj om det mulig i følge gjeldene smittevernregler. Oppmøtested er utenfor Størenhallen på tirsdager kl.10.30. De som ønsker det er velkommen til "fellesrommet" på GSK etterpå. Der er det anledninga til å stelle, amme, ha medbragt niste og drikke, eller kjøpe seg noe i kantina. Enkelte ganger kan det bli informasjon om ulike tema i forbindelse med lunsjpausen, i tillegg kjøres det babykino på enkelte tirsdager kl 12.30.

Besøksvenner

Sosialt samvær er viktig for alle og omsorg er viktig uansett alder. Besøksvenner besøker noen der det er avtalt på forhånd og som foregår regelmessig. Hyppigheten er opp til de enkelte, men det er ønskelig at det foregår ukentlig eller minimum hver 14 dag.

2021 © Midtre Gauldal frivilligsentral