Babysvømming (Avlyst)

Babysvømming arrangeres av helsestasjonen og frivilligsentralen hver mandag kl 10:30 - 11:30 i Størenhallen. Vannet holder 33 grader. Instruktør er Kristin Bjørgen. Dessverre er det ingen babysvømming høsten 2020.

Babysvømming foregår på mandager kl 10.30 - 11.30 i Størenhallen.

Instruktør Kristin Bjørgen legger vekt på at barnet og den voksne skal ha positive opplevelser i vannet.

Hvert barn kan ha med 1 voksen.

Norges svømmeforbund anbefaler en nedre aldersgrense på 6 til 8 uker, eller en vekt på 4 kilo på barnet.  Er du i tvil så prat med helsestasjonen. 

Mange sier de synes det er  frigjørende å være i vann og at de kan bevege seg lettere. Kroppen føles lettere, smidigheten øker, stressnivået synker. Dette gjelder også for spedbarn.

Pris: enkeltganger kr 60,- Klippekort med 10 klipp kr 400,- (vi har Vipps)

Velkommen!


Flere aktiviteter

Aktivitetsdager

På aktivitetsdager samles alle som har lyst til å delta på skigåing, kjøre akebrett, grilling, leker eller sosial samvær. I samarbeid med voksenopplæringa arrangerer vi blant annet en dag for flyktninger der de får tilbud om å lære seg å gå på ski. Vi har også en aktivitetsdag før skolene tar sommerferie der vi legger vekt på sosialt samvær, koselig stemning, leker og grilling.

Aktivitetskino

I samarbeid med Støren Kino kan vi invitere til aktiviteter før en filmpremiere. Aktiviteten har naturligvis tilknytning til den filmen det er première på.

Babytrill

Babytrill er åpent for alle småbarnsforeldre som ønsker å trille sammen med flere. Etter trilleturen er det mulig å delta på en sosial sammenkomst og felles lunsj om det mulig i følge gjeldene smittevernregler. Oppmøtested er utenfor Størenhallen på tirsdager kl.10.30. De som ønsker det er velkommen til "fellesrommet" på GSK etterpå. Der er det anledninga til å stelle, amme, ha medbragt niste og drikke, eller kjøpe seg noe i kantina. Enkelte ganger kan det bli informasjon om ulike tema i forbindelse med lunsjpausen, i tillegg kjøres det babykino på enkelte tirsdager kl 12.30.

Besøksvenner

Sosialt samvær er viktig for alle og omsorg er viktig uansett alder. Besøksvenner besøker noen der det er avtalt på forhånd og som foregår regelmessig. Hyppigheten er opp til de enkelte, men det er ønskelig at det foregår ukentlig eller minimum hver 14 dag.

Bingo på Sykehjemmet

AVLYST

2021 © Midtre Gauldal frivilligsentral