Innovasjonsdag 8.mars

Til deg som er engasjert i frivillig arbeid i Midtre Gauldal.

Samfunnet er i endring, og det angår oss alle. Hvilke utfordringer står vi egentlig overfor? Hvordan skal vi klare å tenke nytt nok og jobbe godt nok sammen for å omstille oss?

Sett fra kommunesiden er mye i gang allerede gjennom næringslivssatsingen vår (SPIR), mange prosjekter for å utvikle våre kommunale tjenester, mye satsing på organisasjonsutvikling (bl.a. medarbeiderskap, arbeidsmiljøgruppene), vi tar i bruk ny teknologi og vi samarbeider mer med næringsliv/lag og foreninger.

Lag/foreninger og næringsliv gjør mye på sin kant som finne løsninger på nye utfordringer som vi møter. Dette må vi bygge videre på som MG-samfunn, og derfor inviterer vi til innovasjonsdag!

Vi får besøk av spennende forelesere som du kan lese mer om i vedlagte invitasjon med program (vi tar forbehold om mindre endringer i programmet).

Du som hører til gruppen som er nevnt i innledningen har gratis adgang.

Gå inn på denne siden: Innovasjonsdag | Støren kulturhus (storenkulturhus.no). Velg priskategori «Ansatte og politikere i MGK», og oppgi kode «anspol23».


Program for innovasjonsdag – 8. mars 2023 

Del 1 – Åpen del 08.30: Velkommen, ved kommunedirektør Alf-Petter Tenfjord

 08.45: «Leve hele livet i mangfoldige lokalmiljø» – et samfunnsutviklingsoppdrag, ved helsefaglig rådgiver Solveig Cruikshank Tofte 

09.05: Spir – Midtre Gauldal kommune i omstilling, ved Aina Midthjell Reppe 

09.30: Pause 

09.40: Hvorfor skal vi tenke innovativt? – om realitetene i det norske samfunnet fremover og i hvilke retninger vi kan velge å gå, ved Kåre Hagen, leder for Senter for velferds- og arbeidslivsforskning* 

10.40: Pause 

10.50: Innovativ metodikk – hvordan skal vi få til innovasjon og samskaping i praksis? Inkluderer øvelser i brainwriting – et tankesett for innovasjon, ved Erik Lerdahl, professor i innovasjon ved UiS** 

12.00: Del 1 avsluttes - del 2 er for spesielt inviterte

















2024 © Midtre Gauldal frivilligsentral